فرصتهای اپلای ارشد، دکترا، پستداک در زمینه محیط زیست و مهندسی

عضویت در کانال تلگرامی اعلام فرصتهای اپلای

نمونه پکیج های آموزشی در سایت آپارات

لیست آخرین پکیج های آموزشی محیط زیست و مهندسی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 11
  1. #1
    مدیریت سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    8,676
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    10
    Array

    معضلات زیست محیطی

    در این بخش معضلات و مشکلات زیست محیطی موجود در کشور مورد بحث قرار خواهد گرفت.

  2. #2
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    57
    پسندیده
    2
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    9
    Array
    مشکلات زیست* محیطی قزوین به دنبال آلایندگی سیمان و نیروگاه رجایی

    منوچهر حبیبی اظهار کرد: دو موضوع آب و مسائل زیست*محیطی جزء اولویت*ها و مشغله های اصلی مسئولان استان قزوین است به*ویژه آلایندگی سیمان و نیروگاه شهید رجایی که مهمترین مسائل زیست*محیطی این استان است و رفع این مسائل از سوی مسئولان از اهمیت ویژه*ای برخوردار است.
    وی گفت: آلایندگی نیروگاه شهید رجایی مسئولان استان قزوین را با حساسیت و جدیت پیگیر رفع مشکلات آلایندگی این نیروگاه کرده است و سازمان حفاظت محیط زیست این استان نیز مأمور پیگیری این موضوع است و این موضوع به دلیل حساسیت بالایی که دارد در سطح ملی نیز مطرح شده است.
    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین اضافه کرد: به گفته مسئولان حفاظت محیط زیست استان قزوین آلایندگی نیروگاه شهید رجایی به*دلیل استفاده از گاز طبیعی باعث شده تا حدی میزان آلایندگی کاهش یابد.
    حبیبی افزود : شرکت سیمان با توجه به نوع فعالیت، آلایندگی بیشتری را دارد که مدیران این شرکت را به نصب فیلتر و ایجاد فضای سبز در اطراف شرکت ملزم کرده است و مسئولان شهری شهر آبیک نیز باید فضای سبز در اطراف شهر احداث کنند تا آلایندگی مهار شده و از میزان آلایندگی این شرکت کاسته شود.
    وی بیان کرد: تلاش مسئولان استان قزوین این است که کمترین آسیب زیست*محیطی متوجه مردم شود چراکه با سلامت مردم نمی*توان شوخی کرد .
    حبیبی اذعان کرد: پیگیری أخذ عوارض بیشتر از شرکت سیمان به استان قزوین هستیم و در این زمینه حرف بسیار برای گفتن داریم و سهم واقعی این استان باید تحقق یابد.

  3. #3
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    57
    پسندیده
    2
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    9
    Array
    چالش آلودگی هوا و فاجعه ورود فاضلاب به محیط زیست

    اما از چالش*های اساسی استان البرز، مشکل آلودگی هوا است، البرز ۳ دهم مساحت کشور را داراست در حالیکه ۴ درصد جمعیت کشور در این استان ساکن هستند، این استان ۳ و نیم درصد رشد جمعیت دارد که معادل دو نیم برابر میانگین رشد جمعیت کشور است.

    حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد واحدهای صنعتی و تولیدی در استان البرز مستقر است به همین لحاظ فشار چند برابری به منابع طبیعی وارد است و با چالش بحران آب، آلودگی هوا و عدم مدیریت اصولی زباله و فاضلاب مواجه است.

    محمدی با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد فاضلاب*های استان وارد محیط زیست می*شود گفت: به لحاظ شاخص مدیریت فاضلاب این استان دچار یک عقب ماندگی ۱۰-۱۵ ساله نسبت به دیگر استان*ها است و در حالیکه در کشور میانگین انشعابات متصل به شبکه حدود ۵۰ است، در استان البرز این شاخص ۱۹ درصد است، از تعداد انشعباتی که متصل به سیستم تصفیه این شاخص ۲۵-۳۰ درصد است اما در استان البرز این شاخص ۶ درصد است که یک فاجعه محسوب می*شود. یعنی فاضلاب در محیط زیست** رها می*شود و مشکل آلودگی خاک و آب*های زیر زمینی و به خطر انداختن سلامت مردم را ایجاد می*کند.

  4. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    57
    پسندیده
    2
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    9
    Array
    محیط زیست استان مازندران
    وضعيت اقليمى مناسب، موقعيت جغرافيايى ويژه، منابع غنى، آب‏هاى زيرزمينى، فراوانى نزولات آسمانى و رطوبت كافى سبب گرديده كه پهنه گسترده‏اى از استان از جنگل‏هاى انبوه و مراتع سرسبز و خرم برخوردار شود و محيط مناسبى براى سكونت گردد.
    اما سكونت عده زيادى در شهرهاى اين استان سبب گرديده كه مناطق شهرى از لحاظ زيستى با مشكلاتى مواجه شوند. در مناطق شهرى استان روزانه به طور متوسط 5/1283 تن زباله توليد مى‏شود. دفع غير بهداشتى زباله در شهرها از جمله مشكلات اساسى است. عدم وجود شبكه فاضلاب شهرى نيز از ديگر مشكلات زيستى شهرهاى استان مى‏باشد.
    از ديگر مسائل زيست محيطى استان تخريب مراتع و جنگلهاست. پوشش جنگلى در مراتع استان به دليل استفاده پيش از حد دام تخريب گرديده است. همچنين فعاليتهايى چون بوته كنى، احداث راه، تبديل زمين، چراى بى‏رويه، شكار غيرمجاز و بهره‏بردارى از معادن موجب تخريب بخش وسيعى از زيست‏گاه‏ها و محدوديت آنها شده است.

  5. #5
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    57
    پسندیده
    2
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    9
    Array
    مشکل جدید محیط زیست اصفهان پسماند است.

    به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حمید ظهرابی امشب در بخش دوم نشست بین*المللی تخصصی «پایداری رودخانه زاینده*رود از زردکوه تا باتلاق گاوخونی» با اشاره به استقرار مراکز فرهنگی -تفریحی در حاشیه رودخانه زاینده*رود و وجود بیش از 30 شهر در حاشیه این رودخانه، اظهار کرد: کیفیت آب بعد از سد و به ویژه بعد از شهر اصفهان در وضعیت بسیار بد قرار دارد و باید برنامه*ریزی لازم برای کاهش آلاینده*ها از حاشیه رودخانه زاینده**رود صورت گیرد.

    وی با بیان اینکه تالاب گاوخونی در سال 1971 به کنوانسیون رامسر اضافه و مساحت آن 43 هزار هکتار ثبت شد، افزود: سازمان حفاظت از محیط زیست مسئولیت تضمین پایداری و توسعه زیست محیطی را دارد که با کمال تاسف در این سال*ها چندان موفق نبوده است.

    مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان اصفهان تصریح کرد: وظایفی نظیر نظارت بر تخلیه پساب*ها، رعایت استانداردهای ملی زیست محیطی، مدیریت تالاب گاوخونی و جریمه کردن خاطیان با محیط زیست بوده است.

    وی ادامه داد: افت شدید سطح آب*های زیرزمینی، بیابان*زائی، انتقال آلایندگی*ها به شهر اصفهان، تغییر در اکوسیستم شهر، خشک شدن اراضی، توسعه بیابان*ها و تهدید شهر اصفهان از جمله معضلاتی است که در کنار خشک شدن تالاب گاوخونی پدید آمده است.

    ظهرابی در ادامه از اختصاص 176 میلیون مترمعکب به عنوان حق*آبه تالاب گاوخونی توسط وزارت نیرو خبر داد و متذکر شد: با توجه به کمبودهائی که در کل حوضه رودخانه زاینده*رود وجود دارد، امید داریم که این حق*آبه برای احیای تالاب بین*المللی گاوخونی تحقق پیدا کند.

    وی پیرامون تعدیل صنایع برای کاهش مصرف آب گفت: در یک بازنگری جدی در سیاست*های توسعه*ای، ما چاره*ای جز این نداریم که بخشی از فعالیت*های صنعت و کشاورزی را به سمتی مدیریت کنیم که مصرف بهینه*ای از آب داشته باشند.

    مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان اصفهان تأکید کرد: صنایع بزرگ آلودگی*های خود را دیگر در آب تخلیه نمی*کنند و مشکل ما در بخش پسماند است که در دستور کار قرار گرفته است.

    وی با بیان اینکه 180 میلی*متر متوسط بارش در شهر اصفهان بوده که بخش عمده*ای از آب در اصفهان تبخیر می*شود، افزود: یک میلیارد و 172 میلیون متر مکعب روان*آب در حوضه زاینده*رود تولید می*شود که یک میلیارد و 366 میلیون مترمکعب آن نفوذ می*کند و 700 میلیون متر مکعب نیز از حوضه*های دیگر به این حوضه منتقل می*شود.

    ظهرابی بیان کرد: با توجه به مصارف بخش کشاورزی، شرب و صنعت، در کل 5 میلیارد و 684 میلیون متر مکعب آب در طول این حوضه مصرف می*شود.

    مدیرکل سازمان حفاظت از محیط زیست استان اصفهان در پایان تشریح کرد: اکنون 70 درصد تولید فولاد کشور، 60 درصد تولید آجر، 25 درصد فرآورده*های نفتی، 15 درصد تولید ناخالص ملی، 11 درصد برق کشور در این منطقه تامین می*شود که 75 درصد صنعت استان و 90 درصد جمعیت استان در این حوضه آبریز مستقر بوده که لازم است فکری برای این معضل شود.

  6. #6
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    57
    پسندیده
    2
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    9
    Array
    استفاده از ظرفیت مجامع دانش بنیان برای رفع مشکلات زیست محیطی خراسان رضوی.


    به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، حمید صالحی عصر امروز در دیدار با جمعی از اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه حکیم سبزواری اظهار کرد: ارتباط با دانشگاهیان و تمرکز بر بهره*گیری از توان و تجربه علمی دانشمندان حوزه حفاظت محیط زیست در دولت کنونی درخشش بیشتری دارد و بر این اساس ایجاد یک جامعه دانش بنیان محور تمام تلاش*های زیست محیطی در دولت کنونی است.

    وی با اشاره به اینکه هر موضوعی توأم با علم و اندیشه پاسخ مناسب*تری پیدا می*کند, گفت: تلفیق مباحث تئوری و آکادمیک با تجربه عملی در دانشگاه*ها می*تواند زمینه*ساز جهش*های علمی درحوزه محیط زیست باشد.

    مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی تشکیل اتاق فکر با حضور متخصصان دانشگاه*های دولتی و مراکز عالی غیر انتفاعی در استان را پیشنهاد کرد و افزود: با بهره*گیری از خرد جمعی و تشکیل مجامع دانش بنیان می*توان برای رفع معضلات محیط زیستی استان راهکارهای موثر یافت.

    صالحی با اشاره به توافقات بین محیط زیست و دامپزشکی پیشنهاد برقراری ارتباط سه جانبه در حوزه حفاظت از تنوع زیستی استان را داد و در این راستا برای پیشبرد اهداف متعالی محیط زیست در اختیار گذاشتن امکانات آزمایشگاهی به اساتید این حوزه و تحقیق در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان اعلام آمادگی کرد.

    منصور علی آبادیان, عضو هیئت علمی دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد نیز با تقدیر از تعامل ارزنده محیط زیست و دانشگاه در گذشته، خواستار توسعه این روابط شد و برای بروز رسانی دانش کارشناسان در حوزه*های شناسایی تنوع زیستی با استفاده از بارکدینگ DNA اعلام آمادگی کرد.

    وی با اشاره به پروژه*های تهیه فون خزندگان، پرندگان در خراسان رضوی برای نخستین بار در کشور، تداوم و توسعه همکاری*های متقابل را در دستیابی به موفقیت*های یاد شده قابل تقدیر دانست.

  7. #7
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    57
    پسندیده
    2
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    9
    Array
    مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به فقر تجهیزات محیط زیست برای حفاظت از گونه*های حیوانی گفت: محیط زیست به تجهیزات مدرن نیاز دارد زیرا تجهیزات معمولی ما نمی*تواند در برابر تجهیزات پیشرفته شکارچیان غیرمجاز، عملا قدرت و کارآیی داشته باشد.


    به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، ابزارهایی که شکارچیان غیرمجاز در دست دارند، بسیار پیشرفته*تر از ابزارهایی است که در دستان حافظان سبزپوش قرار دارد، از قرار معلوم به این زودی*ها امکانات محیط*بانان هم*پای تجهیزات مدرن شکارچیان نخواهد بود و این یعنی همچنان شکارچی*ها با بی*رحمی می*توانند در سایه فقر تجهیزات محیط زیستی*ها و سلاح*های مجهز خود تهدیدی برای گونه*های در حال انقراض و حیوانات کم یاب و نادر باشند.

    هر روز محیط*بانان زیادی از جان مایه می*گذارند تا در برابر شکارچیان غیرمجاز بایستند و* گاه تا سر حد مرگ برای حفاظت از گونه*های گیاهی و حیوانی پیش می*روند اما دست آنان کوتاه است و هر قدر هم که فداکاری به خرج دهند باز هم نمی*توانند با تجهیزات مدرن شکارچی*های از خدا بی*خبر جانانه مقابله کنند.

  8. #8
    Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2015
    نوشته ها
    57
    پسندیده
    2
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    9
    Array
    وضعیت قرمز محیط زیست در تبریز/ سازمان محیط زیست رسیدگی کند
    استان*ها > آذربایجان شرقی - رئیس کمیسیون تحقیق و نظارت شورای شهر تبریز ضمن اعلام وضعیت قرمز برای محیط زیست این کلانشهر، اوضاع زیست محیطی غرب تبریز را تکان دهنده ارزیابی کرد.
    به گزارش خبرآلاین از تبریز، "فریدون بابایی اقدم" با بیان اینکه اداره حفاظت محیط زیست در مقابل انتقادات مقاومت نشان می دهد، گفت: عملکرد اداره حفاظت محیط زیست در محدوده شهری خوب نیست بطوری که فاضلاب انسانی و پساب واحدهای صنعتی بخصوص پساب چرمشهر به تلخه رود (آجی چای) سرازیر می شوند.

    به گفته ی وی، در بازدید اخیر که از مناطق مایان و قراملک داشتم، اهالی از این وضعیت بد زیست محیطی ناراضی بودند.

    این عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه مشکلات زیست محیطی تنها در غرب تبریز خلاصه نمی شود، اظهار کرد: نبود فاضلاب در زمین های بالای ارتش در کمربندی میانی باعث ایجاد بوی تعفن شدید در منطقه شده است و اهالی حتی نمی توانند یک دقیقه پنجره خانه شان را باز کنند و انواع حشرات خطرناک در آنجا وجود دارد.

    بابایی با بیان اینکه طبق قانون اداره حفاظت محیط زیست متولی اصلی رسیدگی به مشکلات زیست محیطی است اظهار داشت: معتقدم همکاری دستگاه هایی همچون شهرداری، آب و فاضلاب و صنعت و معدن برای حل مشکلات زیست محیطی ضروری است، باید نقاط مشکل ساز شناسایی و برای رفع آنها تدابیر اتخاذ شود، البته یک طرف قضیه دسنگاه های دولتی است که متاسفانه با مشکل عدم تخصیص اعتبار مواجه هستند.

    این عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اعتراض اهالی روستاهای غرب تبریز نسبت به آلاینده های واحدهای صنعتی در این منطقه عنوان کرد: همجواری روستاهای کجوار، شیخ حسن، نوجه ده و باغ معروف و همچنین شهرهای خسروشهر و سردرود با واحد های صنعتی بزرگ تبریز باعث شده محیط زیست این مناطق در وضعیت قرمز قرار گیرد.

    وی افزود: وجود این آلاینده ها باعث خشک شدن باغات این مناطق شده و در واقع غرب تبریز شکل کویری به خود گرفته است.

  9. #9
    مدیریت سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    8,676
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    10
    Array
    معضلات مخیط زیستی تصفیه دوم روغن (تصفیه روغن سوخته)

    از جمله ترکیبات و موادی که در تمام جوامع و همچنین در کشور ما، مصارف زیاد داشته و بعد از مصرف به محیط دفع می گردد، روغن های با منشاء نفتی می باشد که به عنوان روغن موتور و روغن صنعتی و برای مصارف روان کاری مورد استفاده قرار می گیرد. روغن به علت دارا بودن ترکیبات آلی و معدنی مختلف که بخش عمده ای از این ترکیبات شامل هیدروکربورهای چند قطعه ای آروماتیک، هیدروکربورهای کلره، بعضی فلزات سنگینی و همچنین اضافه شده بعضی از ترکیبات آلاینده در حین استفاده، یک ماده زائد خطرناک تلقی می گردد. این ماده زائد باید طبق ضوابط و مقررات خاصی در محیط دفع گردد. یکی از روش های مناسب که می تواند باعث کاهش حجم روغن های زائد برای دفع گردد، بازیافت وتصفیه دوم روغن های زائد میباشد، به شرطی که این عمل تحت کنترل و با تکنولوژی مناسب انجام شود.
    در فرآیند اسید – خاک رنگبر، یکی از مهمترین مشکلات زیست محیطی، تولید لجن بسیار اسیدی می باشد که ناخالصیهای آلی و معدنی مثل فلزات سنگین دارد. این لجن سیاه، دارای لزجت زیاد، بسیار بدبو و بسیار تحریک کننده می باشد. بطور متوسط میزان لجن اسیدی تولیدی در این کارخانجات حدود 10% میزان روغن مورد پالایش می باشد که میزان نسبتاٌ بالایی می باشد. دفع این لجن اسیدی به محیط بیرون کنترل آلاینده های آن بخصوص شرایط اسیدی آن اثرات شدید زیست محیطی در پی خواهد داشت. بطوریکه با مراجعه به منابع این لجن و مواد زائد خطرناک و در طبقه بندی مواد زائد خطرناک UNEP در گروه A، بخاطر اسیدی بودن، و در فهرست بندی چهارگانه سازمان حفاظت محیط زیست در فهرست F، و با کد خطر C و کد خطر T قرار می گیرد.

  10. #10
    مدیریت سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    8,676
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    10
    Array
    مواد زائد موجود در روغن موتور کارکرده


    آلاینده های آلی منابع احتمالی گسترده تقریبی غلظت µg/Lit
    هیدروکربورهای آروماتیک مواد نفتی
    ترکیبات حلقوی (PNA)
    بنزو – آلفا – پیرین 62000-360
    بنزو – آلفا – آنتراسن 300000-870
    پیرین
    مونوآروماتیک
    الکیل بنزنها 900000
    دی آروماتیک
    نفتالین ها 440000
    هیدروکربورهای کلره احتمالاً در طی استفاده از روغن های آلوده شده به طور شیمیایی ایجاد می گردد
    تری کلرواتان 1800-18
    تری کلرواتیلن 2600-18
    پرکلرواتیلن 1300-3
    باریم مواد افزودنی 690-60
    روی 2500-630
    آلومینیوم پوششهای فلزی و موتور 40-4
    کروم 24-5
    سرب احتمالاً از بنزین سرب دار 14000-3700

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تماس با مدیریت سایت 09126826597