فرصتهای اپلای ارشد، دکترا، پستداک در زمینه محیط زیست و مهندسی

عضویت در کانال تلگرامی اعلام فرصتهای اپلای

نمونه پکیج های آموزشی در سایت آپارات

لیست آخرین پکیج های آموزشی محیط زیست و مهندسی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 15
  1. #1
    مدیریت سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    8,676
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    10
    Array

    اخبار مرتبط با تغییرات اقلیم و نشستهای بین المللی

    در این بخش اخبار مرتبط با تغییرات اقلیم و نشستهای بین المللی قرار داده خواهد شد.

  2. #2
    ramezani
    Guest
    ابتکار: ال نینو یک فرصت برای بهبود محیط زیست است

    معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور بروز پدیده ال نینو را در کشور قطعی دانسته و آن را یک فرصت مناسب برای بهبود شرایط محیط زیست عنوان کرده است.
    ابتکار: ال نینو یک فرصت برای بهبود محیط زیست استبه گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اینکه وقوع پدیده ال نینو در کشور ما این روزها با اختلاف نظرهای سازمان هواشناسی و مدیریت بحران کشور مواجه شده ولی معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست وقوع این پدیده را در ایران قطعی و حتمی دانسته است.

    ال نینو و بهبود شرایط محیط زیست

    بارندگی، سیلابهای ناگهانی، خشکسالی، قحطی و اپیدمی از اثرات و ناهنجاری*های وقوع پدیده ال نیوز است.

    معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست در این باره می*گوید: اگر بارندگی از اثرات ال نینو در کشور ما باشد اتفاقات مهمی در احیای زیستگاه خواهد بود چرا که می*توانیم از نزولات برای تغذیه سفره آب*ها و احیای تالاب*ها بهره ببریم.

    ابتکار: ال نینو یک فرصت برای بهبود محیط زیست است

  3. #3
    ramezani
    Guest

    گازهای گلخانه ای، مناطق پیرامونی خلیج فارس و جنوب ایران را غیرقابل زیست خواهد کرد

    گازهای گلخانه ای، مناطق پیرامونی خلیج فارس و جنوب ایران را غیرقابل زیست خواهد کرد


    نتایج یک تحقیق تازه که روز دوشنبه در مجله علمی « نیچر » منتشر شد می گوید در صورت عدم کنترل گازهای گلخانه*ای در جهان، مناطق پیرامونی خلیج فارس از سال ۲۰۷۰ در اثر شدت گرما غیرقابل سکونت خواهد شد.

    روزنامهٔ گاردین با انتشار این تحقیق نوشته است که این تغییرات آب*و*هوایی، شهرهای ابوظبی، دوبی، دوحه و سواحل جنوبی ایران را در برمی*گیرد.

    براساس این پژوهش که توسط دو استاد دانشگاه « ام.آی.تی» آمریکا تهیه شده است، در صورت عدم کنترل گازهای گلخانه*ای، شاخص گرمای این مناطق تا آخر قرن جاری به ۷۴ تا ۷۷درجه سانتیگراد میرسد.

    این گزارش می افزاید این تغییرات آب و هوایی جان زائران حج را نیز به خطر خواهد انداخت

  4. #4
    ramezani
    Guest
    زنان مراقب باشند؛ در برابر تغییرات جوی آسیب*پذیرترند.

    کارشناسان هشدار دادند: گرم شدن هوا به زنان بیش از مردان آسیب وارد می*کند چرا که زنان در برابر سیل، خشکسالی و بیماری*هایی که انتظار می*رود با تغییرات جوی تشدید شوند، آسیب*پذیرتر هستند.

    آنها بر این باورند که «تبعیض جنسیتی مرتبط با تغییرات جوی» در کشورهای فقیرتر و در حال توسعه که نابرابری جنسیتی به طور معمول در آن*ها بیشتر است، گسترده*تر خواهد بود و عواقب منفی گرمای جهانی برای زنان در این کشورها به مراتب شدیدتر است. در عین حال نیز منابع مالی کمتری برای مقابله با پیامدهای این پدیده جوی برای این کشور*ها موجود است.

    در حقیقت زنان در کشورهای در حال توسعه به دلیل فقدان شرایط کافی و مطلوب برای بهره*مندی از برخی توانایی*ها همچون مهارت شنا کردن یا محروم بودن از فناور*ی*های ضروری نظیر تلفن همراه برای درخواست کمک در شرایط جوی بحرانی در برابر حوادث طبیعی آسیب*پذیرترند. همچنین در برخی جوامع زنان اجازه ندارند بدون حضور همسرشان یا یک همراه مرد از خانه خارج شوند.

    پرفسور «هیلاری بامبریک» از دانشگاه سیدنی غربی با اشاره به اینکه در حادثه طوفان بنگلادش در سال ۱۹۹۱ میلادی، ۹۰ درصد از ۱۵۰ هزار قربانی این حادثه زن بوده*اند گفت: تغییرات جوی تمامی مشکلات بزرگ و پیچیده*ای را که در جهان امروز وجود دارند، تشدید می*کند.

    همچنین این استاد دانشگاه افزود: در صورتی که رهبران سیاسی در مورد برابری جنسیتی جدی هستند باید اقدامات مهم و کاربردی در این زمینه اتخاذ کنند.

    زنان به طور معمول نه تنها بیش از مردان از بلایای طبیعی رنج می*برند بلکه در برابر تاثیرات ناشی از افزایش دما که روزانه شاهد آن هستند آسیب*پذیرترند.

    همزمان با زمان برگزاری نشست سازمان ملل در ماه دسامبر در پاریس که قرار است در آن در زمینه نحوه مقابله با گرمای جهانی توافقی به دست آید* نزدیک به ۳۰۰۰ زن از سراسر جهان بر آن هستند از رهبران سیاسی درخواست کنند تا در برنامه مقابله با این پدیده جوی، آسیب*پذیری زنان در کانون توجه قرار گیرد.

    تی نیوز.

  5. #5
    ramezani
    Guest
    گرم شدن زمین و تاثیر آن بر رابطۀ جنسی
    147355_651.jpg

    به گزارش شفا آنلاین،تحقیقات نشان می*دهد که با بالا رفتن دما، مردم رغبت کمتری به داشتن رابطۀ جنسی نشان می*دهند. یا همانطور که در گزارش "دفتر ملی پژوهشهای اقتصادیِ" آمریکا آمده، "بسامد رابطۀ جنسی" را کاهش دهد.

    این پژوهش نشان می*دهد که نه ماه پس از یک روز به خصوص گرم، نرخ زاد* و ولد به شکل معناداری کاهش می*یابد و نسبت به زاد و ولدهای ناشی از یک روز خنک*تر، 0.7 درصد کمتر است. این امر نشان می*دهد که افزایش دما یا به کاهش باروری می*انجامد، یا میل به رابطۀ جنسی را کاهش می*دهد، و یا احتمالاً به شکل همزمان هر دو مورد را سبب شود.

    محققان در این باره می*گویند: "گرمای شدید منجر به کاهش قابل اندازه*گیری در میزان زاد و ولد می*شود. دماهای شدید می*تواند بر دفعات رابطۀ جنسی تاثیر بگذارد. همچنین می*تواند بر سطح هورمونها و میل جنسی نیز اثرگذار باشد. همچنین ممکن است دماهای بالا بر سلامت تولید مثل، یا کیفیت اسپرم در مردان یا تخمک*گذاری در زنان تاثیر منفی داشته باشد."

    اگرچه این تحقیق در ایالات متحده انجام شده، اما پیامدهای ذکر شده در آن ممکن است در کشورهای در حال توسعه حتی به شکل شدیدتری بروز کند.

  6. #6
    ramezani
    Guest
    طبیعت را دست*کم گرفتیم - بلوط*ها رفتند، سیل آمد.


    خبرگزاری مهر - گروه استان*ها: در میان بحران*های اقلیمی همواره سیل، خشکسالی و زلزله به لحاظ تأثیرگذاری بر ابعاد خرد و کلان اجتماعی، اقتصادی و سیاسی دارای اهمیت بسیاری بوده و دراین*بین وقوع و بروز سیل به*عنوان یکی از مهم*ترین فرآیندهای تغییردهنده چهره زمین از پدیده*های مختلف ژئومرفولوژیک تأثیر می*پذیرد.
    با نگاهی به تاریخ درخواهیم یافت که در بسیاری از نقاط جهان سیل*های عظیمی رخ*داده که سبب از بین رفتن منابع اقتصادی، زیرساخت*های شهری و روستایی و تلفات جانی شده اند، اما آنچه در بسیاری موارد دور از ذهن باقی*مانده و خیلی زود به فراموشی سپرده*شده دلایل وقوع چنین بحران*های اقلیمی است...

    طبیعت را دست کم گرفتیم - بلوط ها رفتند، سیل آمد - تی نیوز

  7. #7
    ramezani
    Guest
    فقر بيشتري در راه است

    بانك جهاني با هشدار نسبت به گرمايش زمين:

    گروه جهان
    بانك جهاني هشدار داده چنانچه براي محدود كردن تاثيرات منفي گرمايش زمين اقداماتي جدي صورت نگيرد تا سال 2030 بر تعداد افرادي كه در سرتاسر اين كره خاكي در فقر مفرط زندگي مي*كنند يك*صد ميليون نفر افزوده خواهد شد.
    به گزارش خبرگزاري فرانسه، بانك جهاني در جديدترين گزارش خود اعلام كرده كه «گرمايش زمين مي*تواند بيش از 100ميليون نفر از ساكنان كره زمين را در ۱۵سال آينده به فقر بكشاند. بسياري از فقراي جهان هم*اكنون از تغييرات آب و هوا، بالا آمدن سطح آب دريا*ها، خشكسالي و سيل رنج مي*برند.»
    در كنفرانس بين*المللي سازمان ملل درباره تغييرات اقليمي كه قرار است سه هفته ديگر در پاريس كار خود را آغاز كند، رهبران جهان تلاش خواهند كرد براي مقابله با پديده گرمايش زمين به يك تفاهم بين*المللي برسند. محدود كردن گرمايش كره زمين تا سطح دو درجه سانتيگراد تا پايان قرن حاضر هدف اين كنفرانس بين*المللي است.
    بانك جهاني در گزارش خود اعلام كرده، بدون اتخاذ تدابيري هوشمندانه در جهت كاستن از تاثيرات منفي گرم شدن دماي كره زمين بر حيات ساكنان اين كره خاكي، تا سال 2030 شاهد افزايش يك*صد ميليون نفري جمعيت افرادي خواهيم بود كه در فقر مفرط زندگي مي*كنند؛ براساس پژوهش*ها، اين تاثير در قاره آفريقا بيشتر است زيرا تغييرات آب و هوايي در اين قاره تا سال 2030 باعث افزايش 12درصدي قيمت مواد غذايي خواهد شد و اين مساله براي منطقه*يي كه بيش از60درصد هزينه*هاي خانوارها صرف خوراك مي*شود، ضربه*يي مهلك خواهد بود.
    بانك جهاني در جاي ديگري از گزارش خود آورده است:«جنوب آسيا نيز از مناطقي است كه بيشترين تاثير را از گرمايش زمين مي*گيرد به عنوان مثال در هند، كاهش محصولات كشاورزي و افزايش سريع شيوع انواع بيماري*ها 45ميليون انسان را در اين كشور دچار فقر مفرط خواهد كرد به طوري كه اين افراد مجبور مي*شوند با درآمدي كمتر از يك دلار و 90سنت در روز زندگي خود را بگذرانند.»
    در گزارش بانك جهاني در مورد تاثيرات منفي گرمايش زمين بر بهداشت ساكنان كره خاكي نيز هشدار داده شده است. براساس پژوهش*هاي اين نهاد بين*المللي، افزايش دو تا سه درجه*يي دماي هوا در مقايسه با دوران پيش از انقلاب صنعتي سبب خواهد شد بيش 150ميليون انسان ديگر در معرض ابتلا به بيماري مالاريا قرار بگيرند؛ اين درحالي است كه پيش*بيني مي*شود در 15سال آينده شمار مبتلايان به بيماري*هاي همراه با اسهال در جهان 10درصد افزايش يابد.
    بانك جهاني ضمن اعلام اينكه «تنها يك اقدام جهاني فوري در جهت كاستن از ميزان انتشار گازهاي گلخانه*يي سبب مي*شود ميليون*ها انسان از فقر نجات يابند» از كشورهاي ثروتمند خواست به ديگر كشورها در اتخاذ اقداماتي با هدف كاستن از تاثيرات منفي گرمايش زمين كمك مالي كنند. اين احتمال وجود دارد كه در كنفرانس بين*المللي بررسي تغييرات آب و هوايي (COP21) كه از 30 نوامبر در پاريس كار خود را آغاز مي*كند، توافقي جهاني بر سر كاهش انتشار گازهاي گلخانه*اي ميان كشورهاي شركت*كننده در اين كنفرانس حاصل شود.

    گرسنگي 60 ميليون آفريقايي
    فدراسيون بين*المللي جمعيت*هاي صليب سرخ و هلال احمر پيش*تر هشدار داده بودند كه به* دليل برخي ضربه*هاي اقليمي در سال*هاي 2014 و 2015 ميزان برداشت محصول در كشورهاي گامبيا، موريتاني، مالاوي، ناميبيا، سنگال و زيمبابوه كاهش يافته و بخش عظيمي از جمعيت اين كشورها براي زنده ماندن به كمك*هاي غذايي وابسته هستند. براساس اين گزارش، سيل و خشكسالي باعث كاهش چشمگير محصول ذرت شده كه محصول اصلي منطقه جنوب صحراي آفريقا يا همان آفريقاي سياه محسوب مي*شود. علاوه بر اين كاهش نزولات آسماني، ضعف بخش كشاورزي و بروز درگيري*هاي خشونت*آميز نيز بر اين مساله تاثيرگذار بوده است. اين سازمان با اشاره به پديده اقليمي ال*نينو كه در نتيجه گرم شدن دماي سطحي درياها در مناطق استوايي اقيانوس آرام رخ مي*دهد و باعث بارش باران*هاي سيل*آسا در برخي نقاط جهان و وقوع خشكسالي در نقاط ديگر مي*شود، هشدار داده كه با وجود شرايط دشوار كنوني در مناطق جنوب صحراي آفريقا هنوز اتفاق*هاي بدتري در راه است.
    بنا بر اين گزارش، مركز اقليم صليب سرخ و هلال احمر پيش*بيني كرده كه احتمال وقوع سيل در مناطق استوايي و بروز خشكسالي در بخش*هاي جنوب آفريقا و منطقه ساحل بسيار بالاست. فدراسيون جهاني صليب سرخ و هلال احمر در گزارش خود آورده است:«بسياري از خانواده*ها تنها با يك وعده غذايي در روز كه آن هم از برگ گياهان درست شده و ارزش غذايي اندكي دارد، زندگي مي*كنند يا حتي به خاطر كاهش نزولات آسماني روزهاي متمادي بدون غذا به سر مي*برند.» اين بيانيه همچنين هشدار داد كه اگر كمك بيشتري به اين منطقه نشود، آينده تاريكي در انتظار بسياري از ساكنان آن خواهد بود. مشكل سوءتغذيه نيز يكي ديگر از چالش*هاي ساكنان اين منطقه است. براساس اعلام صندوق كودكان سازمان ملل (يونيسف) 37درصد كودكان منطقه جنوب صحراي آفريقا با مشكل سوءتغذيه دست به گريبان هستند و اين خود از مشكلات تغذيه*يي بلندمدت حكايت دارد. فدراسيون جهاني صليب سرخ و هلال احمر گفته بود كه براي رساندن كمك فوري به 205هزار نفر از آسيب*پذيرترين شهروندان 6 كشور آفريقايي ياد شده به 8 ميليون و يك*صد هزار دلار بودجه نياز است.

  8. #8
    ramezani
    Guest
    گرم شدن زمین چند میلیون نفر را در شهرها غرق می کند؟/ عکس
    چهار درجه گرم شدن کره زمین می تواند 760 میلیون خانه را غرق کند


    گرم*شدن زمین نام پدیده*ای است که منجر به افزایش میانگین دمای سطح زمین و اقیانوس*ها گردیده*است.

    گرم شدن زمین چند میلیون نفر را در شهرها غرق می کند؟/ عکس

    به گزارش پایتخت به نقل از CNN گرمایش جهانی یا گرم*شدن زمین نام پدیده*ای است که منجر به افزایش میانگین دمای سطح زمین و اقیانوس*ها گردیده*است. برخی از دانشمندان، افزایش توفان*ها و گردبادهای سهمگین را یکی از نتایج گرم شدن کره زمین قلمداد می*کنند.

    اغلب کارشناسان اقلیمی معتقدند که این روند می*تواند به وقوع خشکسالی*ها، سیل*ها، بادهای گرم و توفان*های مهیب*تر منجر شود اما بعضی از آنها هم بر این باور هستند که بعضی از این حوادث رخ داده علامت گرم شدن زمین نیستند چون این آشفتگی و نابسمانی ویژگی طبیعی اقلیم است. از پیامدهای دیگر بالا آمدن آب دریاها، و در نتیجه رفتن مناطق ساحلی و جزایر زیر آب و رقیق*شدن آب اقیانوس*ها و در نتیجه افزایش بارندگی در تمام جهان است.

    در این مجموعه تصاویر سعی شده تا به شکل ملموس بالا آمدن آب اقیانوس ها و از بین رفتن خانه ها به تصویر کشیده شد.

    photo_2015-11-11_08-27-44.jpg
    photo_2015-11-11_08-27-50.jpg
    photo_2015-11-11_08-28-01.jpg
    photo_2015-11-11_08-28-18.jpg
    photo_2015-11-11_08-28-29.jpg

  9. #9
    مدیریت سایت
    تاریخ عضویت
    Sep 2006
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    8,676
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 0 بار در 0 پست
    میزان امتیاز
    10
    Array
    سالانه «بیش از ۵۰۰ میلیون تن گاز گلخانه*ای» در ایران تولید می*شود

    پرسش:رئیس مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان حفاظت محیط زیست می*گوید که تقریباً سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون تن گاز گلخانه*ای معادل دی اکسید کربن در ایران منتشر می*شود و پیش*بینی می*شود در صورت ادامه این روند انتشار کربن تا سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۵ سالانه به دو میلیارد تن برسد.


    سالانه «بیش از ۵۰۰ میلیون تن گاز گلخانه‌ای» در ایران تولید می‌شود

  10. #10
    ramezani
    Guest
    جثه کوسه*ها با گرمایش جهانی آب رفته است

    171.jpg
    گروهی از کارشناسان استرالیایی اظهار داشتند: افزایش دمای اقیانوس*ها ناشی از گرمای جهانی باعث می*شود جثه کوسه*ها کوچکتر شده و کم تهاجمی*تر شوند.
    محققان دانشگاه «آدلاید» در استرالیا اعلام کردند: آب*های گرم*تر و افزایش انباشت کربن دی اکسید که از تغییرات جوی بوجود می*آید، در رشد کوسه*ها تاثیر منفی می*گذارد زیرا فرآیند شکار طعمه*ها را برای این جانوران سخت می*سازد. در واقع افزایش سطح کربن دی اکسید که اسیدی شدن اقیانوس شناخته می*شود، حس بویایی کوسه*ها را به منظور پیدا کردن و شکار طعمه*ها کاهش می*دهد.

    همچنین گرم شدن آب، مدت زمان طولانی*تر و انرژی بیشتر را برای شکارکردن از کوسه*ها می*گیرد. به گفته محققان استرالیایی گرم شدن آب*ها و اسیدی شدن اقیانوس تاثیرات مخربی روی توانایی کوسه*ها به منظور برطرف ساختن نیاز به انرژی این جانوران می*گذارد.

    به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، پرفسور «ایوان ناگلکرکن» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: در آب*های گرم کوسه*ها گرسنه*تر می*شوند اما با افزاش سطح کربن دی اکسید قادر نخواهند بود غذای خود را تامین کنند. همچنین با کاهش توانایی و قدرت کوسه*ها در شکار کردن،* این جانوران دیگر نخواهند توانست روی شبکه های غذایی دریایی کنترل داشته باشند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
تماس با مدیریت سایت 09126826597